Znamení zvěrokruhu Střelec Štír Váhy Panna Lev Kozoroh Vodnář Ryby Beran Býk Blíženci Rak POLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY
Návrat na hlavní stranu
Čtvrtek 28. března 2024 (12:24 hodin)

Dnešní znamení zvěrokruhu: Beran
Soňa - blahopřejeme !
Z kalendáře zvířat: Voříšek

Fulltext
 

CS21 GROUP [ Výpočetní technika CS21 GROUP ]

PROFIL CS21 GROUP

Charakteristika společnosti
Prodejní a servisní síť CS21 GROUP začala vznikat v roce 1992 s cílem zaručit zákazníkům jednotné obchodní a servisní podmínky na celém území České republiky. Již řadu let patří mezi významné české firmy zabývající se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky pro koncové zákazníky.

O kvalitě a rychlosti dodávek i komplexních služeb nabízených CS21 GROUP se již přesvědčila řada našich referenčních zákazníků z oblasti bankovního sektoru, státní správy, školství, výrobních závodů a soukromých firem. Protože mezi naše zákazníky patří také drobní podnikatelé a soukromé osoby, jsou v nabídce společnosti kromě kancelářských řešení na klíč, informačních systémů, počítačů a software také počítačové komponenty a veškeré doplňky a příslušenství.


Sortiment nabízených produktů
V průběhu existence firmy se podařilo pro naši společnost získat certifikaci mnoha výrobců, pro autorizovaný prodej, podporu a servis jejich výrobků. Mezi nejvýznamnější partnery patří renomované firmy Hewlett-Packard, Compaq, IBM, Microsoft, INTEL, Philips, 3Com a další.

Jednou z dalších obchodních aktivit je vývoj, výroba a prodej vlastní řady počítačů značky XERIUS, které tradičně oslovují široké spektrum uživatelů. O vysoké kvalitě cenově dostupných počítačů XERIUS svědčí nejen ocenění v nezávislých testech odborných testech, ale především tisíce našich spokojených zákazníků.

V oblasti software nabízíme výhodné podmínky pro legalizaci software v organizacích. Nabídka zahrnuje více než 4000 titulů software několika desítek výrobců. Jedná se nejen o plné verze software ale také o upgrade, jednotlivé licence i multilicence, školní verze a další.


Služby
Obchodní filosofie CS21 GROUP je orientace na komplexní nabídku kvalitních služeb. vyhodnocení možností využití stávajícího zařízení Vedle standardních služeb záručního servisu jsou poskytovány další služby: údržba hardware a software, administrace počítačových sítí, tradiční i speciální podmínky financování zakázek a nabídka servisních smluv až po outsourcing, tj. plné převzetí odpovědnosti za provoz VT. Cílem této formy spolupráce je nejen zabezpečit zákazníkovi opravu nefunkčního hardwaru, ale především pravidelnou údržbou a monitorováním předejít možným výpadkům a poruchám.


Obchod na Internetu
Na adrese http://shop.cs21.cz je k dispozici uživatelsky přehledný a jednoduchý systém pro obchodování po Internetu. Tento systém umožňuje uživatelům rychlý přístup k aktuálním informacím o nabízených produktech s možností přímého zadávání objednávek pomocí Internetu. Uživatel má ke každé položce katalogu k dispozici základní popis, technické parametry, aktuální cenu a ve většině případů také úplné technické parametry a obrázek daného zařízení. Díky vysoké dostupnosti a hodnotě těchto denně aktualizovaných informací je tento obchodně-informační systém hojně využíván. Spolu s propracovanou logistikou přepravy zboží systémem z domu do domu zpřístupňujeme touto cestou naše výrobky zákazníkům ze všech koutů republiky.

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.cs21.cz

AKTUALIZACE: správce systému (infosystem.cz) org. 2, 11.02.2003 v 12:12 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule

Březen-na pec si vlezem.
Březen-za kamna vlezem.
Panská láska, ženská chuť a březnové počasí není stálé.
V březnu vítr břízy fouká.
V březnu vítr, v dubnu déšť-pak jistě úrodný rok jest.
Březnové slunce má krátké ruce.
Lépe od hada býti uštknut, než v březnu od slunce ohřát.
Studený marec, mokrý máj-bude humno jako ráj.
Jestli březen kožich stáhl, duben rád by po něm sáhl.
Sníh v březnu škodí osení i vinné révě.
 
28.3.2001: Vládním zmocněncem pro přípravu sumitu Severoatlantické aliance v Praze v roce 2002 byl ustanoven velvyslanec ve Spojených státech Alexandr Vondra.

Zítra Pozítří
Zdroj: www.meteopress.cz